• Language Icon
    • MK
    • USA
    • AL
Кафе

Кафе

Еспресо

Еспресо

-Еспресо...

60.00 ден.
М. Макијато

М. Макијато

70.00 ден.
Макијато

Макијато

80.00 ден.
Капучино

Капучино

80.00 ден.
Нес Кафе

Нес Кафе

100.00 ден.
Американо

Американо

60.00 ден.
Турско Кафе

Турско Кафе

60.00 ден.
Нес Вкус

Нес Вкус

140.00 ден.
Фредо Еспресо

Фредо Еспресо

110.00 ден.
Фредо Капучино

Фредо Капучино

130.00 ден.
Лате

Лате

120.00 ден.
Лате Вкус

Лате Вкус

140.00 ден.
Мока Макијато

Мока Макијато

140.00 ден.
Ирско Кафе

Ирско Кафе

180.00 ден.