• Language Icon
    • MK
    • USA
    • AL
Коктели

Коктели

Блу Лагун

Блу Лагун

180.00 ден.
Секс он д бич

Секс он д бич

180.00 ден.
Куба Либре

Куба Либре

160.00 ден.
Лонг Ајленд

Лонг Ајленд

230.00 ден.
Блу Фрог

Блу Фрог

260.00 ден.
Ред Фрог

Ред Фрог

250.00 ден.
Блек Рашан

Блек Рашан

160.00 ден.
Вајт Рашан

Вајт Рашан

160.00 ден.
Текила Санрајз

Текила Санрајз

180.00 ден.
Пинаколада

Пинаколада

170.00 ден.
Негрони

Негрони

180.00 ден.
Маргарита

Маргарита

170.00 ден.
Флејворд Маргарита

Флејворд Маргарита

200.00 ден.
Олд Фешнд

Олд Фешнд

220.00 ден.
Виски Саур

Виски Саур

220.00 ден.
Водка Саур

Водка Саур

180.00 ден.
Џин Саур

Џин Саур

180.00 ден.
Д Нан

Д Нан

160.00 ден.
Хуго+

Хуго+

160.00 ден.
Страубери Бомб

Страубери Бомб

180.00 ден.
Мохито

Мохито

200.00 ден.
Маи Таи

Маи Таи

190.00 ден.
Каипирошка

Каипирошка

160.00 ден.
Космополитен

Космополитен

180.00 ден.
Брамбл

Брамбл

170.00 ден.
Мохито Монин

Мохито Монин

220.00 ден.
Аперол Саур

Аперол Саур

170.00 ден.
Вирџин Мохито Монин

Вирџин Мохито Монин

160.00 ден.
Џин Тоник

Џин Тоник

150.00 ден.
Гордонс Тоник

Гордонс Тоник

170.00 ден.
Гордонс Пинк Тоник

Гордонс Пинк Тоник

180.00 ден.
Кампари Тоник

Кампари Тоник

170.00 ден.
Аперол Шприц

Аперол Шприц

220.00 ден.
Кампари Шприц

Кампари Шприц

220.00 ден.