• Language Icon
    • MK
    • USA
    • AL
Кафе

Кафе

Еспресо

Еспресо

-Еспресо...

50.00 ден.
М. Макијато

М. Макијато

-Еспресо - Млеко...

60.00 ден.
Макијато

Макијато

-Еспресо - Млеко...

70.00 ден.
Капучино

Капучино

-Еспресо - Млеко...

80.00 ден.
Нес Кафе

Нес Кафе

-Нес инстант кафе ...

100.00 ден.
Американо

Американо

-Еспресо ...

60.00 ден.
Турско Кафе

Турско Кафе

-Домашно кафе...

60.00 ден.
ооооо

ооооо

-Нес вкус кафе - М...

120.00 ден.
Фредо Еспресо

Фредо Еспресо

- Чокофредо - Мле...

110.00 ден.
Фредо Капучино

Фредо Капучино

-Еспресо двојна доз...

130.00 ден.
Лате

Лате

-Еспресо кафе - Ла...

110.00 ден.
Лате Вкус

Лате Вкус

-Еспресо - Млеко...

140.00 ден.
Ирско Кафе

Ирско Кафе

160.00 ден.
Ирско Кафее

Ирско Кафее

-Еспресо - Млеко ...

170.00 ден.
Лате Монин

Лате Монин

100.00 ден.
Чај

Чај

80.00 ден.
Топло Чоколадо Бело

Топло Чоколадо Бело

140.00 ден.
Спрајт

Спрајт

100.00 ден.
Кокта

Кокта

70.00 ден.
Некст Џус

Некст Џус

100.00 ден.
Цедевита

Цедевита

60.00 ден.
Горска Имуно

Горска Имуно

80.00 ден.
Горска Релакс

Горска Релакс

80.00 ден.
Горска Бјути

Горска Бјути

80.00 ден.
Роса

Роса

70.00 ден.
88888

88888

60.00 ден.
Леден Чај

Леден Чај

100.00 ден.
Добра Вода

Добра Вода

70.00 ден.
Бекс

Бекс

100.00 ден.
Јелен

Јелен

80.00 ден.
Туборг

Туборг

100.00 ден.
Бавариа Вкус

Бавариа Вкус

120.00 ден.
Корона

Корона

160.00 ден.
Бекс

Бекс

100.00 ден.
гггггг

гггггг

100.00 ден.
лллллл

лллллл

120.00 ден.
Цедено Јаболко

Цедено Јаболко

70.00 ден.
ккккккккккккк

ккккккккккккк

120.00 ден.
Есп+Сладолед

Есп+Сладолед

120.00 ден.
Мак+Сладолед

Мак+Сладолед

120.00 ден.
Нес+Сладолед

Нес+Сладолед

130.00 ден.
555555555555

555555555555

90.00 ден.
Александрија Црвено

Александрија Црвено

180.00 ден.
Александрија Бело

Александрија Бело

180.00 ден.
Перл Бело

Перл Бело

220.00 ден.
Перл Розе

Перл Розе

220.00 ден.
Лазар Бело

Лазар Бело

200.00 ден.
лазар Розе

лазар Розе

200.00 ден.
Водка

Водка

100.00 ден.
Смирноф

Смирноф

140.00 ден.
Џин

Џин

100.00 ден.
Гордонс

Гордонс

140.00 ден.
Гордонс Пинк

Гордонс Пинк

140.00 ден.
Хендрикс

Хендрикс

200.00 ден.
Бел Рум

Бел Рум

100.00 ден.
Бакарди

Бакарди

130.00 ден.
К. Морган

К. Морган

130.00 ден.
Џејмисон

Џејмисон

170.00 ден.
Џони Ред

Џони Ред

150.00 ден.
Џони Блек

Џони Блек

230.00 ден.
Џек Даниелс

Џек Даниелс

200.00 ден.
Чивас

Чивас

270.00 ден.
Краун Ројал

Краун Ројал

180.00 ден.
Фор Роузис

Фор Роузис

160.00 ден.
Џ и Б

Џ и Б

160.00 ден.
Џим Бим

Џим Бим

160.00 ден.
Шток

Шток

120.00 ден.
Коњак

Коњак

120.00 ден.
ллллл

ллллл

.00 ден.
Есп+Цедено Јаболко

Есп+Цедено Јаболко

90.00 ден.
Мак+Цедено Јаболко

Мак+Цедено Јаболко

90.00 ден.
Блу Лагун

Блу Лагун

170.00 ден.
Секс он д бич

Секс он д бич

170.00 ден.
Куба Либре

Куба Либре

160.00 ден.
Лонг Ајленд

Лонг Ајленд

220.00 ден.
Блу Фрог

Блу Фрог

260.00 ден.
Ред Фрог

Ред Фрог

250.00 ден.
Блек Рашан

Блек Рашан

160.00 ден.
Вајт Рашан

Вајт Рашан

160.00 ден.
Текила Санрајз

Текила Санрајз

160.00 ден.
Пинаколада

Пинаколада

170.00 ден.
Негрони

Негрони

180.00 ден.
Маргарита

Маргарита

170.00 ден.
Флејворд Маргарита

Флејворд Маргарита

190.00 ден.
Олд Фешнд

Олд Фешнд

220.00 ден.
Виски Саур

Виски Саур

220.00 ден.
Водка Саур

Водка Саур

170.00 ден.
Џин Саур

Џин Саур

170.00 ден.
Д Нан

Д Нан

160.00 ден.
Хуго

Хуго

160.00 ден.
Страубери Бомб

Страубери Бомб

180.00 ден.
Мохито

Мохито

180.00 ден.
Маи Таи

Маи Таи

190.00 ден.
Каипирошка

Каипирошка

160.00 ден.
Линџбург Лемонејд

Линџбург Лемонејд

250.00 ден.
Кактус Џек

Кактус Џек

150.00 ден.
Космополитен

Космополитен

180.00 ден.
Флејворд Даикири

Флејворд Даикири

170.00 ден.
Блу Хаваи

Блу Хаваи

180.00 ден.
Брамбл

Брамбл

160.00 ден.
Ватермелон Кулер

Ватермелон Кулер

180.00 ден.
Мистик

Мистик

160.00 ден.
Виски Пич Смаш

Виски Пич Смаш

190.00 ден.
Ајриш Кактус

Ајриш Кактус

180.00 ден.
Симона Дринк

Симона Дринк

140.00 ден.
Стефан Дринк

Стефан Дринк

200.00 ден.
Мохито Монин

Мохито Монин

210.00 ден.
Аперол Саур

Аперол Саур

170.00 ден.
Вирџин Мохито Монин

Вирџин Мохито Монин

160.00 ден.
Џин Тоник

Џин Тоник

150.00 ден.
Гордонс Тоник

Гордонс Тоник

170.00 ден.
Гордонс Пинк Тоник

Гордонс Пинк Тоник

180.00 ден.
Хендрикс Тоник

Хендрикс Тоник

220.00 ден.
Монин Џин Тоник

Монин Џин Тоник

160.00 ден.
Кампари Тоник

Кампари Тоник

160.00 ден.
Водка Тоник

Водка Тоник

120.00 ден.
Аперол Шприц

Аперол Шприц

220.00 ден.
Кампари Шприц

Кампари Шприц

200.00 ден.
Јегер шот

Јегер шот

110.00 ден.
Текила шот

Текила шот

100.00 ден.
Блоуџоб шот

Блоуџоб шот

100.00 ден.
Б52 шот

Б52 шот

120.00 ден.
Апокалипс шот

Апокалипс шот

120.00 ден.
Биг Бенг шот

Биг Бенг шот

110.00 ден.
Гладијатор шот

Гладијатор шот

100.00 ден.
Лемон Дроп шот

Лемон Дроп шот

100.00 ден.
Есп + Цедевита

Есп + Цедевита

130.00 ден.
Есп + Кока Кола

Есп + Кока Кола

140.00 ден.
Есп + Фанта

Есп + Фанта

140.00 ден.
Есп + Спрајт

Есп + Спрајт

140.00 ден.
Есп + Швепс

Есп + Швепс

140.00 ден.
Есп + Кокта

Есп + Кокта

140.00 ден.
777777

777777

100.00 ден.
Кафе + Портокал

Кафе + Портокал

140.00 ден.
Кафе + Јаболко

Кафе + Јаболко

130.00 ден.
Есп + Монин

Есп + Монин

180.00 ден.
Кафе + Сладолед

Кафе + Сладолед

160.00 ден.
Мак + Кока Кола

Мак + Кока Кола

140.00 ден.
Мак+ Швепс

Мак+ Швепс

140.00 ден.
Мак + Фанта

Мак + Фанта

140.00 ден.
Мак + Спрајт

Мак + Спрајт

140.00 ден.
Мак + Цедевита

Мак + Цедевита

130.00 ден.
Мак + Монин

Мак + Монин

180.00 ден.
Нес + Цедевита

Нес + Цедевита

150.00 ден.
Нес + Кока Кола

Нес + Кока Кола

170.00 ден.
Нес + Фанта

Нес + Фанта

170.00 ден.
Нес + Спрајт

Нес + Спрајт

170.00 ден.
Нес + Швепс

Нес + Швепс

170.00 ден.
Нес + Кокта

Нес + Кокта

170.00 ден.
Нес + Портокал

Нес + Портокал

170.00 ден.
Нес + Јаболко

Нес + Јаболко

130.00 ден.
Нес + Монин

Нес + Монин

200.00 ден.
Нес + Сладолед

Нес + Сладолед

180.00 ден.
ххххх

ххххх

140.00 ден.
пппп

пппп

150.00 ден.
иииии

иииии

130.00 ден.
Достава Еспресо

Достава Еспресо

40.00 ден.
Достава Макијато

Достава Макијато

50.00 ден.
Достава Нес

Достава Нес

60.00 ден.
Достава Нес Вкус

Достава Нес Вкус

80.00 ден.
Достава Горска

Достава Горска

50.00 ден.
Достава Роса

Достава Роса

50.00 ден.
Достава Какао

Достава Какао

50.00 ден.
Достава Портокал

Достава Портокал

70.00 ден.
Достава Лимон

Достава Лимон

70.00 ден.
Достава Јаболко

Достава Јаболко

80.00 ден.
Достава Лубеница

Достава Лубеница

80.00 ден.
Достава Сладолед

Достава Сладолед

90.00 ден.
Достава Монин

Достава Монин

80.00 ден.
Достава Смути

Достава Смути

100.00 ден.
Достава Микс

Достава Микс

80.00 ден.
еспресо носење

еспресо носење

50.00 ден.
Макијато носење

Макијато носење

60.00 ден.
Цедевита достава

Цедевита достава

60.00 ден.
Какао носење

Какао носење

60.00 ден.
Лаки Амбер

Лаки Амбер

110.00 ден.
Лаки Аква

Лаки Аква

110.00 ден.
Лаки Ред

Лаки Ред

120.00 ден.
Лаки Вајд

Лаки Вајд

120.00 ден.
Ред Бул

Ред Бул

200.00 ден.
Енергетски Б 52

Енергетски Б 52

150.00 ден.
Смути

Смути

110.00 ден.
Чиа Пудинг

Чиа Пудинг

130.00 ден.
Чиа Кикирики

Чиа Кикирики

150.00 ден.
Сладолед

Сладолед

110.00 ден.
Џони Блек

Џони Блек

210.00 ден.
Пенливо Вино Лазар

Пенливо Вино Лазар

220.00 ден.
КАФЕ

КАФЕ

1215.00 ден.
НЕС

НЕС

600.00 ден.
КАКАО РЕПРО

КАКАО РЕПРО

50.00 ден.
ТУРСКО

ТУРСКО

70.00 ден.
САЛЕП

САЛЕП

60.00 ден.
ПОРТОКАЛ

ПОРТОКАЛ

10.00 ден.
ЈАБОЛКО

ЈАБОЛКО

10.00 ден.
МОНИН СИРУП

МОНИН СИРУП

20.00 ден.
БУРЕ СКОПСКО

БУРЕ СКОПСКО

150.00 ден.
БУРЕ СМУТ

БУРЕ СМУТ

1500.00 ден.
Додаток шлаг

Додаток шлаг

20.00 ден.